Hij droomt van jou

Hij droomt dat hij bij jou in de auto zit. Het is een regenachtige, bewolkte dag en de ruiten van de auto zijn beslagen. Jij kijkt vriendelijk lachend naar hem terwijl hij met jou praat. De auto staat in de buurt van een strandje. Jullie staan op een camping in de buurt en hebben elkaar hier ontmoet. Hij loopt naar buiten, trekt zijn schoenen en sokken uit en voelt de warmte van het water. Het is nog fris. Te koud om te zwemmen.
Dan is het ochtend. Hij ziet jou bij de ingang van het douchegebouwtje op de camping. Hij loopt met een handdoek onder de arm naar binnen naar de herenafdeling. Op een gang komen de deuren van de douchecabines uit. Hij loopt verder naar een zaal waar aan het plafond zo'n twintig of vijfentwintig douchekoppen hangen. Het is een kale zaal, aan alle kanten betegeld met grauwe tegels. Hij drukt op een knop en alle koppen beginnen warm water te spuiten. Als hij klaar is droogt hij zich af.
Hij ontbijt in een grote eetzaal. Dan trilt zijn mobiele telefoon. Een bericht van jou. Het is een filmpje. Je staat in een douchecabine, je bovenlichaam is ontkleed. Je beweegt sexy heen en weer voor hem. Als je je handen naar beneden beweegt om je slip uit te trekken stopt het filmpje. Hij glimlacht.
Zo wordt hij wakker, glimlachend.
Foto: Regendruppels van de Wereld in Waterdruppels

Reacties

Populaire posts